Hobby’s en Passie

Ondanks het drukke gezinsleven en de tijd die ze steekt in goede doelen en de Oostappen Vakantieparken maakt Nicol ook graag tijd voor haar hobby's. Nicol kan genieten van de drukte en liefde die ze krijgt van de Chihauhau’s hondjes Nina, Luna, Nala en Indy. Nicol houdt ervan om haar viervoeters een grappig touche te geven met halsbanden en strikjes van Swarovski. Bekijk hier het fotoalbum van de hondjes

Het merk Swarovski is een grote passie voor haar.  Het begon met een klein armbandje maar de passie is omgeslagen in de sport om een leuke verzameling bij elkaar te krijgen. Denk dan niet aan "met volle tassen een winkel uit komen" nee, nee.. op zoek gaan naar leuke kansen of koopjes, sieraden met een persoonlijk verhaal en een paar oorbellen die ze via, via interessant aangeboden krijgt.
Bekijk hier het fotoalbum

Gezelligheid en kokkerellen vindt Nicol geweldig. Vanuit haar verleden gaat haar voorkeur uit naar koken op de Italiaanse manier. Samen met La Familia test ze als "Di Mamma" nieuwe smaken en wordt elk gerecht iets uitdagends. Alles met passie en plezier.


Lees hier meer over de vakanties van Nicol..

 

Nieuws

VerwenEvent 2018

VerwenEvent 2018

Verwenevent weer een groot succes met 750 speciale gasten
Quote500 2018

Quote500 2018

Voor de vierde keer op rij in de Quote500
€518.700 voor Spieren voor Spieren

€518.700 voor Spieren voor Spieren

Louis van Gaal houdt er niet van om te verliezen.
Voor het goede doel!

Voor het goede doel!

Luc zet zich voor Stichting Opkikker actief in.