Over mij

Nicol is geboren op 29 maart 1990 in St. Joseph Ziekenhuis in Eindhoven. Samen met haar ouders, zus en broer is ze opgegroeid in de wijk Stratum, een gewone maar gezellige volksbuurt in Eindhoven. Daar zijn de wortels gelegd voor haar nuchtere kijk op het leven. gewoon doen en iedereen is bijzonder welke achtergrond dan ook! 

Na de basisschooltijd en het behalen van haar HAVO/VWO diploma is Nicol gestart aan een business opleiding. Daar kwam ze er al gauw dat haar passie meer bij het genieten rondom eten en gastvrijheid ligt. Na het volgen van de horeca opleiding "De Rooi Pannen" in Eindhoven is ze gaanin verschillende restaurants in Nederland en Frankrijk.

Uiteindelijk is Nicol gaan werken bij het in de wijde omgeving bekende Italiaanse Restaurant Antonio's aan de Dommelstraat te Eindhoven.

Het restaurant is bekend vanwege zijn vriendschappen met tal van beroemdheden zoals Bruce Springsteen en veel PSV voetballers.

Haar passie voor koken is in deze omgeving echt ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag geniet ze van heerlijk koken en tevreden gasten aan een volle tafel.

Vanaf april 2018 is Nicol werkzaam bij Oostappen Vakantieparken. Samen met Peter, de liefde van haar leven werken ze hard en genieten ze van het leven.

Lees hier alles over haar gezin..

Nieuws

VerwenEvent 2018

VerwenEvent 2018

Verwenevent weer een groot succes met 750 speciale gasten
Quote500 2018

Quote500 2018

Voor de vierde keer op rij in de Quote500
€518.700 voor Spieren voor Spieren

€518.700 voor Spieren voor Spieren

Louis van Gaal houdt er niet van om te verliezen.
Voor het goede doel!

Voor het goede doel!

Luc zet zich voor Stichting Opkikker actief in.