Menu

Wilt u uw vastgoed en of camping verkopen? Neem contact op met Nicol!

VerwenEvent

Geplaatst: 05-11-2018

Het afgelopen weekend (2-4 november) werd er voor de 13e keer in successie het Verwenweekend georganiseerd door Stichting VerwenEvent op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer.

Het Verwenweekend wordt georganiseerd om gezinnen met een kind met een beperking te ontlasten. Zij kunnen onbezorgd genieten van een korte vakantie. De gezinnen zijn afkomstig uit het register van de Mytyl – Tytyl scholen Zuid-Oost Brabant en Midden Limburg. De kinderen kregen een warm welkom door Proxy de mascotte van PSV en de Oostappen Vakantieparken mascottes, ook Harry van Raaij oud voorzitter van PSV was aanwezig tijdens de opening.

Oostappen Groep is hoofdsponsor en regelt dat de gezinnen geheel kosteloos kunnen genieten van een weekend op Vakantiepark Prinsenmeer in Asten/Ommel. Ze overnachten daar in een luxe chalet en verder is alles geregeld zoals het subtropisch zwemparadijs, diverse activiteiten met het animatieteam, live artiesten. Rob van Daal gaf voor alle 750 gasten een sfeervol en interactief live optreden. Het was een gezellig feestweekend met veel lachende gezichten.

"Het is een kleine moeite voor ons om ons hiervoor in te zetten en al onze faciliteiten ter beschikking te stellen. Al die blije gezichten, dat is de mooiste beloning die je kunt krijgen!" aldus Peter Gillis. We zijn alweer aan de slag met de 14e editie van dit bijzondere event.

 

Nieuws overzicht

Unique Vastgoed & aankoop

Wilt u snel uw vastgoed verkopen? Dan bent u bij Nicol aan het juiste adres.

Lees verder

Zakelijke verhuur

Nicol helpt u graag bij het verhuren van uw pand. U hoeft zelf niks meer te regelen!

Lees verder

Maak kennis met Peter Gillis

Samen met Peter, de liefde van haar leven, werkt Nicol hard en genieten ze samen van het leven.

Lees verder