Menu

Wilt u uw vastgoed en of camping verkopen? Neem contact op met Nicol!

Nicol

Nicol is geboren op 29 maart 1990 in St. Joseph Ziekenhuis in Eindhoven. Samen met haar ouders, zus en broer is ze opgegroeid in de wijk Stratum. Een gewone maar gezellige volksbuurt in Eindhoven. Daar zijn haar wortels gelegd voor een nuchtere kijk op het leven. Lekker gewoon doen en mensen niet beoordelen op hun achtergrond maar kijken naar wie ze zijn.

Na de basisschooltijd en het behalen van haar HAVO/VWO diploma is Nicol gestart aan de opleiding Business. Daar kwam ze er al snel achter dat haar passie meer bij eten en gastvrijheid ligt. Na het volgen van de opleiding Horeca "De Rooi Pannen" in Eindhoven is ze gaan werken in verschillende restaurants in Nederland en Frankrijk.

Zo is Nicol uiteindelijk gaan werken bij het befaamde Italiaanse Restaurant Antonio's. Dit restaurant is bekend geworden vanwege hun connecties met diverse beroemdheden zoals Bruce Springsteen en vele PSV-voetballers.

Haar passie voor koken is hier nog verder ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag geniet ze van heerlijk koken en tevreden gasten aan een volle tafel.
Naast deze passie heef Nicol een passie ontwikkeld voor mode en sieraden. Lees hier meer.

Vanaf april 2018 is Nicol werkzaam voor Unique Vastgoed een onderneming van Peter Gillis. Samen met Peter, de liefde van haar leven, werkt Nicol hard en genieten ze samen van het leven.

Naast haar familie en naasten denkt Nicol positief terug aan de liefdevolle tijd met ma Gillis. Lees hier meer over ma Gillis en Nicol

 

Unique Vastgoed & aankoop

Wilt u snel uw vastgoed verkopen? Dan bent u bij Nicol aan het juiste adres.

Lees verder

Zakelijke verhuur

Nicol helpt u graag bij het verhuren van uw pand. U hoeft zelf niks meer te regelen!

Lees verder

Maak kennis met Peter Gillis

Samen met Peter, de liefde van haar leven, werkt Nicol hard en genieten ze samen van het leven.

Lees verder